İnşaat

Anamur’un silueti müteahhitlik ve proje hizmetleri konusunda 27 yıldır Aslangil İnşaat'ın bilgi birikimi ve tecrübesi ile şekil alıyor. Güçlü mimari kimliği ile Aslangil İnşaat, insanımıza daha yaşanabilir, ekonomik ve standardı yüksek yaşam alanları sunuyor. Aslangil İnşaat, yöre insanının yaşam tarzını yönlendiren, hayatına değer katan sıcacık evler ve mağaza projeleri üretmenin gururu ile çalışmaya devam ediyor.

Geçmişinden gelen deneyiminin gücü ile kurulan Aslangil İnşaat, sadece modern yapıları değil aynı zamanda modern yaşam anlayışını da inşa ediyor. Hızlı ve pratik olmayı gerektiren günümüz sosyal hayatında, insanın yaşam alanından bekleyeceği tüm çözümleri özgün mimari formları içinde sunan Aslangil İnşaat, inşa ettiği yaşam kompleksleri ile hayata kolaylık katıyor. Ayrıca üstün kaliteli malzemeyi üstün vasıflı iş gücü ile şekillendirerek projelendirdiği yaşam alanları, güvenli yatırım imkanı sunuyor.

Aslangil İnşaat nitelikli yapı anlayışını, kusursuz alt yapı sistemleriyle birleştirir, yılların deneyimini insana saygı ilkesiyle buluşturur. Aslangil İnşaat, deneyimli gayrimenkul uzmanlarının rehberliğinde alıcı ve satıcının memnuniyetini gözeten ve gayrimenkul sektörüne profesyonel bir soluk getiren farklı hizmet anlayışını sürdürmektedir.