Kurumsal

Hakkımızda

1948 yılında sabun üreticiliği ile başlayan ticari hayatımız bugün; inşaat, hafriyat, mühendislik, mimarlık, dayanıklı tüketim malları, klima ve tarım alanında hizmet veren ticari işletmeleri 1991 yılında Aslangil A.Ş. çatısı altında toplanmıştır. 27 yıldır sıcacık evler yapıyor, iş yeri ve mağazalar inşa ediyoruz.

Firmamız, kurulduğundan bugüne kadar, toplum yararı, yüksek müşteri memnuniyeti, kalite, kolay ulaşılabilirlik, şeffaflık ve dürüstlüğü her şeyden önde tutmayı şiar edinen ve birikimiyle sektöre öncülük eden bir firmadır.

Aslangil A.Ş.’yi öne çıkaran temel özelliklerinden biri projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da son derece önem vermesi ve özenli yaklaşmasıdır.

Öte taraftan müşterilerinin bir an önce evlerine yerleşmelerini sağlamak için projelerini süratle ve zamanında bitirmek; bu konuda bize duyulan güveni boşa çıkartmamak yine vazgeçilmez ilkelerimiz arasındadır.

Bu anlayış, kaliteyi sadece inşaatta değil, satış ve hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Kalite ve hizmet kadar önemli bir değer, onu uygun bir maliyet ve fiyatla sunmaktır. Bu kendimizden çok müşterilerimiz için duyduğumuz bir sorumluluk duygusudur.

Başarımızı, sektörde çıtayı sürekli yükselten heyecanımıza ve siz değerli dostlarımıza borçluyuz.

Vizyonumuz

Faaliyet gösterilen sektörlerde, TSE standartlarında ürün ve hizmetleri ile müşteri odaklı çalışmayı daima üst seviyede tutarak; saygın, güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini artırarak sürdürmek. Kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemek.Ulusal ölçekte kazandığı başarıları uluslararası arenaya da taşımak ve büyüme potansiyeli gördüğü iş alanlarının önde gelen isimlerinden olmak.

Misyonumuz

1948 den bu tarafa birikimini, toplumsal ve ekonomik yarar sağlayan önemli projeleri içeren farklı iş alanlarına taşıyarak yatırımcı kimliğiyle büyümek. Öncü olmak ve farklılık yaratmak ilkeleri temelinde şekillenen yatırım politikasını uygulayarak modern teknoloji kullanımı, uzman insan kaynağı, bilgi birikimi çerçevesinde oluşturduğu kurumsal kalite anlayışı ile hizmet vermek. Uzun vadede kârlılığın kaliteden geçtiğinin bilinciyle hareket etmek; her koşulda faaliyet gösterdiği sektörlerin ve ekonominin gelişimine katkıda bulunmak; her yönden güven duyulan bir grup olarak sürdürülebilirliğini sağlamak.

Firma Politikamız

Müşteri beklentilerini her defasında, zamanında ve tam olarak karşılamak; çevreye saygılı, estetik ve fonksiyonel açıdan müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak hizmeti sunmaktır.
Hizmette güven, müşteri memnuniyeti, kalite, hız ve stabilite prensiplerine bağlı, etik değerleri olan, müşteri odaklı çözümlere önem veren, sosyal sorumluluk sahibi bir marka olmak ve %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktır...

Kalite Politikamız

• Mevcut ve muhtemel müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak ve müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet sunmak,
• Taahhütlerimizi proje ve tekniğe uygun olarak inşa etmek,
• Hayatı daha da yaşanabilir kılmak için insanımıza standardı yüksek mekanlar sunmaktır...
• Kalite yönetim sistemi gereklerini yerine getirmek, sistemin verimli çalışmasını ve sürekli gelişmesini sağlamak,
• Çalışanlarımızın motivasyonunu yüksek tutmak ve performanslarının geliştirilmesini sağlamak,
• Tedarikçilerimizi iş ortağı olarak görmek, aramızdaki saygı ve güvenirliği her zaman en üst düzeyde tutmak,
• Yeniliklere açık olmak, son teknolojileri kullanmak ve her zaman daha iyiyi aramak,
• İş güvenliği ve çevrenin korunması konularında duyarlı ve dikkatli olmak,
• Faaliyetlerimizi yasalara ve standartlara uygun olarak sürdürmek,
• Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak, İnsana önem veren ve insan hayatının değerini bilerek sektörde haklı olarak elde ettiğimiz unvanı güvenli ve kaliteli işlerle sürdürmek...

Marka Tescil Belgelerimiz